Welkom bij Efence

Efence verzorgt leuke en leerzame workshops schermen, geschikt voor vele gelegenheden zoals een bedrijfsuitje of teamdag. Plezier, veiligheid en een professionele verzorging staan centraal tijdens uw kennismaking met deze eeuwenoude sport. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen zijn verschillende vormen workshops mogelijk op locaties in het hele land.

Deze bedrijven gingen u voor

Uw begeleiders

Bert van Til (1957)

Oprichter en eigenaar van Efence.
Gediplomeerd schermleraar vanaf 1987, voormalig internationaal wedstrijdschermer en trainer/coach van diverse schermverenigingen in Nederland. Bert zet zijn ruime ervaring met de begeleiding en ontwikkeling van schermers in om mensen op enthousiasmerende wijze te betrekken bij workshops en trainingen.
Zijn missie is het op een plezierige, veilige en toegankelijke manier laten ervaren van het schermen door de deelnemers.

Matthijs Rohlfs (1981)

Sociaal psycholoog en vijfvoudig Nederlands kampioen schermen.
Behaalde gedurende zijn schermcarrière diverse internationale successen, waaronder een 3de plaats op de junioren wereldranglijst. Matthijs combineert zijn passie voor en ervaring met het schermen op topniveau met zijn werkzaamheden als psycholoog om gedrag tijdens een duel te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Zijn missie is het aanbieden van intrigerende en inspirerende workshops en trainingen waarbij wordt doorgedrongen tot de kern van de schermkunst.

Interesse in een training of workshop van Efence?